sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Bambuhyllyköt

Nyt on pakko päästä heti kertomaan meidän ensimmäisistä kiintokalusteista, jotka käytiin tänään noutamassa raksalle. Keittiöön oltiin suunniteltu altaan yläpuolelle kippikaappien päälle vielä avohyllyköt. Saarekkeen taso tulee bambusta, joten päätettiin sitten haluta nämä avohyllykötkin samasta materiaalista. Yllätys, yllätys, bambu ei ole mikään kaikista yleisin huonekalumateriaali Suomessa, joten ensin piti metsästää bambulevyä. Bauhaus ei pettänyt ja haimme jo kesällä levyjä aikamoisen kasan talteen. Sitten pitikin enää löytää hyllyköille tekijä ja pienen kyselykierroksen, googlettelun ja tarjouspyyntöjen jälkeen päätimme kiikuttaa levyt Lempäälään Puutyöliike Lammintaustalle. Ja tänään viimeinkin koitti totuuden hetki, hyllyköt olivat valmiit!



Lopputulos on parempi kuin osasimme odottaakaan. Erityisesti tuo bambun leikkauskuvio hyllyköiden etureunassa ja jiiriliitoksissa tulee vielä paremmin esille kuin suorissa levyissä. Ja mitat tietysti aivan millilleen oikeat. Ehdottomasti kaiken sen vaivan ja rahan arvoiset. Omat taidot eivät olisi tähän mitenkään riittäneet. Jos siis jollain muullakin on tarvetta hyvälle puusepälle Pirkanmaalla, niin tässä ihan rehellinen myyntipuhe Puutyöliike Lammintaustan puolesta.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniilta näyttää! Bambu on ihana materiaali :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä nähtyäni osaan taas arvostaa vielä enemmän käsityöläisiä. Ei olisi ihan näin hienoja tullut omissa käsissä :D Ja bambu on tosiaan tällä hetkellä oman materiaalirankingin kärkipäässä. Nyt pitää alkaa vähän jo hillitä tätä bambuinnostusta, ettei koti oo täynnä vaan yhtä puuta :D

      Poista